Chromatools.gr - Προφίλ Επισκεπτών
elenfrdeit

profilΗ  Έκθεση «Χρώμα & Εργαλείο » αποτελεί πόλο έλξης για ένα πολύ μεγάλο αριθμό ελαιοχρωματιστών, εργολάβων, αρχιτεκτόνων, διακοσμητών, κατασκευαστών και τεχνιτών-οικοδόμων, φέρνοντας σε ουσιαστική επαφή τις πιο σημαντικές εταιρείες του κλάδου, με επαγγελματίες αλλά και ιδιώτες που δείχνουν αληθινό ενδιαφέρον για το χρώμα και το εργαλείο.

Παραγωγικές, βιομηχανικές και βιοτεχνικές μονάδες, εισαγωγείς, έμποροι, διανομείς και οι μεγαλύτεροι οίκοι χρωμάτων και εργαλείων του εξωτερικού, συναντιούνται  με τα πιο σύγχρονα χρωματοπωλεία, με όλους τους επαγγελματίες του κλάδου και με ένα ολοένα και μεγαλύτερο καταναλωτικό κοινό.

Ο αυστηρά επαγγελματικός προσανατολισμός της έκθεσης θα αποτελέσει και φέτος έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες της επιτυχίας της, και ήδη αναμένονται πολλές νέες συμφωνίες και επαγγελματικές συνεργασίες που θα δρομολογηθούν από αυτή τη σημαντική συνάντηση.

Παράλληλα με την διεξαγωγή Ζωντανών Εφαρμογών και Επιδείξεων η έκθεση προβλέπετε να προσελκύσει και ένα μεγάλο αριθμό Ξενοδοχειακών Μονάδων που αναζητούν νέες Χρωματικές Διακοσμητικές προτάσεις για την Ανακαίνηση τους.

 

0