ΧΡΩΜΑ & ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΚΡΗΤΗΣ

Rate this item
(9 votes)

ΈΚΘΕΣΗ ΧΡΩΜΑ & ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ - TOOLS ΚΡΗΤΗΣ

Το ραντεβού του κλάδου για πρώτη φορά στην Κρήτη.

ΜΑΡΤΙΟΣ 2016 ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΡΗΤΗΣ - Ηράκλειο Κρήτης

 

 

 

 

Αλλαγή ημερομηνίας διεξαγωγής της ΧΡΩΜΑ & ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΚΡΗΤΗΣ

Η διοργανώτρια εταιρεία Expoint μεταφέρει την ημερομηνία της έκθεσης ΧΡΩΜΑ & ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΚΡΗΤΗΣ για το Μάρτιο του 2016.

Η προκαθορισμένη έκθεση ήταν να πραγματοποιηθεί από 6-7 Φεβρουαρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης, όμως με την σύμφωνη γνώμη όλων των έκθετων αποφασίστηκε η μεταφορά της έκθεσης για τον μήνα Μάρτιο όπου ουσιαστικά συμπίπτει με την έναρξη της πρώτης σεζόν του έτους.
Η ανακοίνωση της νέας ημερομηνίας θα γίνει σύντομα στο site www.chromatools.gr και www.mychroma.gr και στα ειδησεογραφικά μέσα της Κρήτης


Ο αυστηρά επαγγελματικός χαρακτήρας της έκθεσης, ο μεγάλος και απόλυτα λειτουργικός εκθεσιακός χώρος του Διεθνές Εκθεσίακου Κέντρου στο Ηράκλειο και η τεράστια πείρα των διοργανωτών, θα αποτελέσουν τα βασικότερα κίνητρα για μια πραγματικά μαζική συμμετοχή.

Παραγωγικές, βιομηχανικές και βιοτεχνικές μονάδες, εισαγωγείς, έμποροι, διανομείς θα συναντηθούν με τα πιο σύγχρονα χρωματοπωλεία, με όλους τους επαγγελματίες του κλάδου που ξέρουν να «αφουγκράζονται» τις λεπτές ισορροπίες της εποχής μας, και στοχεύουν σε μια ουσιαστική ανάπτυξη.Εκτός από νέα προϊόντα χρωμάτων θα παρουσιαστούν και πολλά καινούρια εργαλεία και τεχνολογικά εξελιγμένα συστήματα βαφής.

Παράλληλα η έκθεση θα απευθυνθει και στον τουριστικό και ξενοδοχειακό κλάδο, προκειμένου να ενημερωθεί για τις νέες διακοσμητικές εφαρμογές χρωμάτων αλλά και τα νέας τεχνολογίας υλικά, με στόχο την ανακαίνιση των επιχειρήσεων τους. 

 
Από αυτή τη μεγάλη διοργάνωση δεν πρέπει να λείψετε καθώς:

•    Όλη η κατασκευαστική αγορά θα συγκεντρωθεί σε μια μεγάλη και μοναδική εκδήλωση, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις.

•    Θα προσελκύσει εμπορούς και επαγγελματίες για όλους τους επιμέρους κλάδους.

•    Θα υποστηριχθεί από έντονο πρόγραμμα προβολής και διαφήμισης.

•    Διοργανώνεται από την Expoint με μεγάλη εμπειρία και σημαντικές επιτυχίες, προσφέροντάς σας σίγουρα και απτά αποτελέσματα 

5969 Last modified on Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2016 15:31

Latest from Jane Doe