Chromatools.gr - Vivechrom: Δέσμευση στην Ελλάδα - Νέα εταιρική ταυτότητα
elenfrdeit

Vivechrom LOGO NEWΗ Vivechrom, μέλος της Akzonobel, ανανεώνεται, διαχέοντας τη τεχνογνωσία του ομίλου στην ελληνική αγορά!

Η Vivechrom, η μεγαλύτερη εταιρία χρωμάτων στην Ελλάδα, μέλος του πολυεθνικού ομίλου AkzoNobel, ανανεώνεται και παρουσιάζει τη Νέα της δυναμική Εταιρική Ταυτότητα, η οποία αποτελείται από το νέο μοντέρνο λογότυπο και τις νέες ελκυστικές συσκευασίες που ξεχωρίζουν και βοηθούν τους καταναλωτές στην αναζήτηση των προϊόντων!

Με 82 χρόνια συνεπούς και αδιάλειπτης λειτουργίας στην Ελληνική αγορά, το όνομα Vivechrom συνδέεται με την Κορυφαία Ποιότητα & Συνέπεια στα οικοδομικά χρώματα. Η Vivechrom διαθέτει προϊόντα αξιόπιστα και εύκολα στη χρήση, που προσφέρουν στον καταναλωτή ένα όμορφο αποτέλεσμα και προστασία που διαρκεί. Η συνέπειά της και οι άριστες υπηρεσίες που προσφέρει στην εξυπηρέτηση των συνεργατών της, έχουν ως αποτέλεσμα να την εμπιστεύονται όλοι οι πελάτες, χρωματοπώλες, επαγγελματίες ελαιοχρωματιστές και ιδιώτες από γενιά σε γενιά!

 

Σήμερα, η εταιρεία διαθέτει στους Έλληνες καταναλωτές οικοδομικά χρώματα σε περισσότερα από 2.000 σημεία πώλησης ανά την Ελλάδα, για όλες τις χρήσεις σε χιλιάδες αποχρώσεις, διατηρώντας την πρώτη θέση στην ελληνική αγορά. Με μερίδιο που ξεπερνά το 33%, οι πωλήσεις της εταιρείας για το 2013 ανήρθαν στα 44.8 εκ. ευρώ.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Vivechrom, κ. Ιωακείμ Προβατάς, δήλωσε: «Η ανανέωση της εταιρικής μας ταυτότητας καθορίζει τα νέα standards στην αγορά του οικοδομικού χρώματος. Μέσω αυτής της σημαντικής για εμάς εξέλιξης, η Vivechrom εκσυγχρονίζεται, συνεχίζοντας την επένδυσή της στην ελληνική αγορά. Εστιάζοντας στον καταναλωτή, ευελπιστούμε το νέο λογότυπο και οι νέες μας συσκευασίες να αποτελέσουν το σημείο αναφοράς των χρωμάτων κορυφαίας ποιότητας και συνέπειας.»
Με στόχο την αύξηση των εξαγωγών της εταιρείας, η Vivechrom, μέσω αυτής της σημαντικής ανανέωσης, παρουσιάζει μία νέα φιλοσοφία για το χρώμα. Γιατί το χρώμα είναι δημιουργία. Μεταμορφώνει το περιβάλλον μας και φέρνει μία θετική αλλαγή στη ζωή μας.

Σχετικά με τη Vivechrom.
Η Vivechrom, μέλος από το 1990 της AkzoNobel, της μεγαλύτερης διεθνώς εταιρείας χρωμάτων, δραστηριοποιείται από το 1932 στην ελληνική  αγορά χρωμάτων κατέχοντας σταθερά την πρώτη θέση. Με 217 εργαζομένους και περισσότερα από 2.000 σημεία πώλησης ανά την Ελλάδα, η Vivechrom προσφέρει στους επαγγελματίες και καταναλωτές μια πλήρη σειρά προϊόντων υψηλής ποιότητας για κάθε χώρο, ανάγκη και προτίμηση. Η Vivechrom, στα πλαίσια της Κοινωνικής της Υπευθυνότητας, είναι η πρώτη βιομηχανία χρωμάτων στην Ελλάδα που εφάρμοσε συστήματα διαχείρισης για την Ποιότητα, το Περιβάλλον και την Υγιεινή & Ασφάλεια στην εργασία, ενώ είναι από τα πρώτα κύρια μέλη του Ελληνικού Δικτύου για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη.