Chromatools.gr - Η PPG INDUSTRIES ΣΕ ΝΕΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
elenfrdeit

PPG logo

Η PPG Industries εγκαινίασε πρόσφατα τις νέες εγκαταστάσεις της στην Ελλάδα, διοργανώνοντας μια λαμπερή γιορτή για τους εκλεκτούς συνεργάτες της.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στους νέους διοικητικούς χώρους, το νεοσύστατο κέντρο εκπαίδευσης και τις λοιπές σύγχρονες εγκαταστάσεις. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ηγετικά στελέχη του ομίλου από την Ευρώπη και την Αμερική για να καλωσορίσουν τους περίπου 200 προσκεκλημένους και να μοιραστούν μαζί τους το όραμα και τις προσδοκίες τους για ένα ακόμα καλύτερο μέλλον. cropped PPG
Η PPG, που ιδρύθηκε το 1883, έχει έδρα το Pittsburg των ΗΠΑ, είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, και συνεχίζει την επιτυχή δραστηριότητα της σε παγκόσμια κλίμακα, αποτελώντας έναν κορυφαίο όμιλο με παρουσία σε περίπου 70 χώρες ανά τον κόσμο και 41000 εργαζόμενους, έχοντας καταγράψει πωλήσεις $15,2 δις για το 2012. Ο νέος χώρος που στεγάζει πλέον όλες τις δραστηριότητες της PPG στην περιοχή, εξυπηρετεί την αγορά της Ελλάδος, της Κύπρου, της Τουρκίας, των Βαλκανίων και άλλων Ευρωπαϊκών χωρών για χρώματα Αυτοκινήτων, Οικοδομικά, Βιομηχανικά και Ναυτιλιακά.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.ppg.com και www.sigmacoatings.gr