Το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης βρίσκεται στις Γούρνες Ηρακλείου (στο χώρο της πρώην βάσης Γουρνών) 16 χλμ περίπου ανατολικά από την πόλη του Ηρακλείου και 10 χλμ περίπου ανατολικά από το Αεροδρόμιο Ηρακλείου.

foto2 foto3

Συγκεκριμένα σε περιοχή πρώην Αμερικανικής βάσης έχουν δημιουργηθεί πέρα από το Δ.Ε.Κ.Κ., έργα παιδείας - αθλητισμού, έρευνας και τεχνολογίας όπως το ΕΛΚΕΘΕ (Ελληνικό Κέντρο Θαλάσσιων Ερευνών) και το ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ.

ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ        

Με αεροπλάνο: Αθήνα – Ηράκλειο – ΑθήναΘεσσαλονίκη – Ηράκλειο – ΘεσσαλονίκηΡόδος – Ηράκλειο – ΡόδοςΠτήσεις charter γίνονται από πόλεις της Ευρώπης για Ηράκλειο. Απόσταση αεροδρομίου Ηρακλείου από την πόλη: 4,8 χλμ. Καθημερινά δρομολόγια με αστικά λεωφορεία.            

 Με λεωφορείο: Από το κεντρικό κτήριο του ΚΤΕΛ στο λιμάνι Ηρακλείου καθημερινά και ανά μισή ώρα πείπου αναχωρούν λεωφορεία με προορισμό τις Γούβες τον Αγιο Νικόλαο την Ιεράπετρα και τη Σητεία τα οποία κάνουν στάση στις Γούρνες Ηρακλείου έξω από την πύλη της πρώην βάσης Γουρνών.Από το Αεροδρόμιο Ηρακλείου περνούν ανά μια ώρα περίπου λεωφορεία του ΚΤΕΛ με προορισμό τον Άγιο Νικόλαο την Ιεράπετρα και τη Σητεία τα οποία επίσης κάνουν στάση στις Γούρνες Ηρακλείου έξω από την πύλη της πρώην βάσης Γουρνών.

Με πλοίο: Πειραιάς – Ηράκλειο – Πειραιάς (καθημερινά)

Το Ηράκλειο συνδέεται ακτοπλοϊκά χειμώνα – καλοκαίρι με νησιά των Δωδεκανήσων και των Κυκλάδων

Διάρκεια ταξιδιού περίπου 12 ώρες

ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΡΗΤΗΣ

foto1        

 Με αυτοκίνητο: Από την παλαιά εθνική οδό Ηρακλείου περνώντας από την περιοχή Καρτερού και Κοκκίνη Χάνι κατευθυνόμαστε προς Γούρνες και την πρώην βάση Γουρνών που βρίσκεται στην αριστερή πλευρά μετά τον οικισμό των Γουρνών.Από τη νέα εθνική οδό ακολουθούμε την έξοδο με κατεύθυνση στην περιοχή των Γουβών και στριβουμε αριστερά στην διακλάδωση προς Γούρνες συναντώντας σχεδόν αμέσως τον χώρο της πρων βάσης Γουρνών στην δεξιά πλευρά του δρόμου.

ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΡΗΤΗΣ
INTERNATIONAL EXHIBITION CENTER OF CRETE
 
GOUVES, 71500, HERAKLION CRETE GREECE

Τηλέφωνο / Phone :  +30-2810-763300-1-2-7
Φάξ / Fax:  +30-2810-761724
Email :   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

                                                        www.facebook.com/internationalexhibitioncentreofcrete

3628